Kontrakter verdt 23,6 millioner til LSE Byggesystemer

Kontrakter verdt 23,6 millioner til LSE Byggesystemer

LSE Byggesystemer fortsetter sitt gode samarbeid med Norgeshus 3 Bygg Mester, og signerte nylig to nye kontrakter, i februar og april, rundt et stort boligprosjekt på Jessheim. Kontraktene har en samlet verdi på 23,6 millioner kroner.

Glade for tilliten

Boligfeltet Borgen Vest ligger en ti minutters kjøretur fra Kløfta og Jessheim, er på ca. 100 mål og skal romme ca. 150 boenheter. Både kjedet boliger, rekkehus og mindre eneboliger. Så langt er rundt 30 enheter ferdige, men alle skal etter planen stå ferdige før året er omme. Feltet ligger sydvest vendt med flott utsikt over Romeriksåsen og kort vei til E16.

Kontraktene med LSE innebærer levering til 21 boenheter.

– Vi er veldig glade for å ha fått tilliten fra Norgeshus 3 Bygg Mester til å fortsette vårt gode samarbeid. Dette er et stort og flott elementprosjekt, der vi får vist frem bredden i vårt sortiment, sier Helena Guttormsen, salgsleder i LSE Byggesystemer.

Kontraktene innebærer leveringer i høy ferdigstillelsesgrad utvendig, ferdig montert og komplettert, og inkluderer elementer til yttervegg, tak, boder, carporter, bjelkelag, balkong, innvendig brannvegg og stenderverk.

Elementene har vært i produksjon på LSE sine fabrikker på Vegårshei, og er nå levert ut på byggeplass for montering.

 

LSE var et enkelt valg

Norgeshus 3 Bygg Mester har 35 års erfaring i bransjen, med sine prosjekt lokalisert på Romerike, mellom Jessheim og Eidsvoll. Dette er ett av mange prosjekt de jobber med, men også et av de største.

Å bruke LSE Byggesystemer som partner var et enkelt valg, da de har høstet gode erfaringer fra tidligere samarbeid. Det er stor grad av ferdigstillelsesgrad  med optimaliserte løsninger etter godt samarbeid med prosjektering.

– Nå har vi lært hverandre godt å kjenne, og alt har så langt gått på skinner, fra prisforespørsel til overlevering. Vi ser mange fordeler ved å bruke komplette leveranser, blant annet blir det enklere å avgrense og optimalisere fremdriften med andre håndverksgrupper. Når man først skal bruke elementer, er det best å bruke det til så mye vi kan i prosjektet. Det skaper klare grensesnitt, sier Frode Thorsen.

Nå ser de frem til at 10 rekkehus, 2 eneboliger og 6 to-mannsboliger med tidligere leverte elementer fra LSE Byggesystemer til Borgen Vest overleveres til fornøyde boligkjøpere, og at folk etter hvert kan flytte inn i boligfeltet med den flotte utsikten over Romeriksåsen.