Funkisbolig med precut fra LSE

På et idyllisk lite sted i Bjørnafjorden kommune på vestlandet begynner funkisboligen til Birte Gaasand Særvold og Tom Kevin Særvold å ta form.

Huset er arkitekttegnet av IHHUS, og LSE Byggesystemer på Karmøy har levert precut til prosjektet.

– Vi veldig fornøyd med LSE Byggesystemer. Tegningene er veldig bra og enkle å forstå. Precuten er lett å jobbe med, og hittil har alt stemt slik det skal og pakkene er godt merket slik at det er lett å finne de materialene man skal ha til enhver tid, sier Birte Gaasand Særvold.

 

Konstruksjonspakket og klart

Leveransen fra LSE Byggesystemer består av precut med freste spor, slik at bygget raskt kan bli satt opp. Konstruksjonspakken inneholder både vegger, bjelkelag, tak og bærende konstruksjoner.

Veggene er merket og pakket vegg for vegg, som gjør det enkelt og oversiktlig for de som skal håndtere og montere materialene.

Fordelen med å levere et komplett bygg i form av precut er ifølge avdelingsleder Atle Steigedal mange.

– Det blir et raskere og tettere bygg, kortere byggetid og høyere effektivitet. Precut gjør prosessen mer miljøvennlig ved at det blir mindre søppel, svinn og kapp og kunden får bedre kontroll på kostnader, fremdrift og kvalitet, sier Steigedal.

Kvalitet og presisjon

Han legger til at om man velger LSE Byggesystemer får man et tilbud innen 5 virkedager, de er konkurransedyktig på pris og leverer materialer med kvalitet og presisjon.

– Precut har freste spor i bunnsvill for stender og freste spor i stender for losholt. Det er kubbing i bjelkelag for gjennomgående søyler og styresvill og bunnsvill kommer i egen forpakning. Folierte arbeidstegninger følger med vegg for vegg..

Bygger’n Tekniske Tjenester (BTT) har prosjektert tegningene til prosjektet.

Category
Hus, Referanser hus