Opsjon utløst og ny kontrakt verdt 18 millioner kroner inngått på Langhus

Opsjon utløst og ny kontrakt verdt 18 millioner kroner inngått på Langhus

LSE Byggesystemer inngikk høsten 2020 kontrakt med JM Norge om leveranse av elementer til et boligfelt på Langhus i Nordre Follo kommune. Kontrakten innebar levering til syv rekkehus og opsjoner på resterende rekkehus på byggetrinn 2/R2 og R3.

Kontrakten gjaldt også opsjoner på resterende 21 rekkehus i samme felt, og ble i januar også inngått. Denne kontrakten har en verdi på 18 millioner kroner eks. mva.

– Salgsfremdriften på området har gått som forventet, og vi er glade for å kunne fortsette vår leveranse uten opphold, sier salgsleder i LSE Byggesystemer, Helena Guttormsen.

JM Norge bygger ut boligfeltet Langhus Gård i Viken fylke. Her skal det komme et variert utvalg boligtyper. I alt rundt 300 leiligheter og 80 rekkehus vil få plass i hele boligfeltet, som ligger fem kilometer fra Ski sentrum.

Rekkehusene blir montert og komplettert ferdig utvendig. LSE Byggesystemer produserer og monterer tak, yttervegger, bjelkelag, reisverk til innervegger, brannvegger, utvendig boder, levegger, terrasser og pergola.

Siden JM Norge svanemerker alle sine prosjekt, leverer LSE Bygggesystemer elementer som følger kravene til svanemerking. Det gir boliger med lavere energiforbruk og bedre inneklima, samtidig som de bidrar til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen.